Naar de startpagina van Stichting ...Rondom de Stenen Brug || Goes Facebook pagina Home Fotoarchief ANBI Media
 
 
Muzieknoten

Veste Muziek

----- MUZIKALE TOCHT WAARBIJ JE ZO MAAR DOOR DE KLANKEN ZOU KUNNEN VERDWALEN ----
 

Op diverse plaatsen rond de Veste vonden op zondagmiddag 14 oktober '18 allerlei muzikale optredens plaats zoals een koor, coverband, harp, piano- en gitaaroptredens. Deelnemers verzamelden om 13.30 uur bij Café Baarends van waaruit zij in 8 kleine groepjes naar de voorstellingen liepen. Aan de hand van een plattegrond bezocht iedere groep vier van de acht locaties rondom de Oostwest. Op iedere locatie werd vier keer opgetreden en ieder optreden duurde ongeveer een half uur. De afsluiting vanaf 16.00 uur was ook bij Café Baarends en werd verzorgd door No Tomorrow. Met meer dan 120 bezoekers was dit weer een zeer geslaagde Veste Muziek!

 

ARTIESTEN

A Peter Wessel
Deze Goese troubadour zal u verrassen met zijn bijzondere liedjes. Met zijn gitaar in de hand zingt Peter eigentijdse nummers in het Zeeuws.
B Koper Quintet
Op een aparte en intieme locatie in de buitenlucht met bijzonder akoestiek kunt u genieten van sfeervolle klanken van vijf Euphonia leden.
C De @Hoc Singers
Tien jonge mensen zingen in diverse stijlen: van volksliedjes tot spirituals, van bewerkte popliedjes tot klassiek. Tijdens Veste Muziek brengen zij een programma rondom het thema ’water en vuur’.
Water waaraan wij ons kunnen laven en dat belangrijk is in de natuur, vuur als metafoor voor de ketterij tijdens de Inquisitie, maar ook het vuur van de liefde.
Kom luisteren naar muziek van o.a. Thomas Morley, Edward Elgar, Ed Sheeran en Billy Joel!
D Betty Mulders met Rolf & Claire
Een tipje van de sluier op: een deel uit de five pieces van Shostakovich voor viool en piano en misschien zelfs de Sarasate, Kreisler en Chopin!
E A Kind of Blue
Jazzy en populaire luistermuziek. Van Fleetwoord Mac tot Norah Jones, van Adele tot Amy Whinehouse. Alles met een eigen sausje en sfeertje. De band bestaat uit Judith Mollenbrok & Yvonne van Cassand (zang), Dave Pijpers (bas), Ronald Fiktorie (gitaar), Sander Lootens (toetsen) en Jurgen Wirtz (drums).
F Jonathan Poelman
Waar hij de afgelopen jaren vooral in bandjes speelde en zangeressen begeleidde waar hij zich fijn achter kon verschuilen, heeft Jonathan Poelman besloten zichzelf voor het blok te zetten en voor het eerst zichzelf te gaan begeleiden in het openbaar.
Solo dus. Met zang. Doodeng. Maar ja, soms moet je eens wat anders doen. Omdat het het fijnst zingt met een gitaar in je handen wordt dat de vorm.
Maar om ook wat muziek te maken vanuit de comfortzone zal hij ook nog wat instrumentaal eigen werk op de piano spelen.
Op dit moment is Jonathan hard bezig nummers uit te zoeken die bij zijn stem passen en waar hij zijn gevoel in over kan brengen. Dit zal Engelstalig zijn en origineel van uiteenlopende genres
G Cees de Jonge & Bas Adriaansen
Blues zit dit ervaren duo in de genen. Met akoestische én elektrische gitaar, brengen zij muziek waarbij het accent op toon en niet op volume zal liggen..
H Lotte Blom
Lotte zal met haar harp de aanwezigen betoveren met stukken van Ludovico Einaudi andere klassieke componisten.
* No Tomorrow
De finale wordt vanaf 16 uur verzorgd door No Tomorrow: een leuke alternatieve jeugdband. Op het biljart staan creatieve en enthousiaste gasten die covers spelen van o.a. The Eagels, Jimi Hendrix en Bob Seger.
   
 
 

BEKIJK HIER DE FLYER (pdf) 
 
© 2017-18 wit webdesign.nl