Naar de startpagina van Stichting ...Rondom de Stenen Brug || Goes Facebook pagina Home Fotoarchief ANBI Media
 
 
Muzieknoten

Veste Muziek

----- MUZIKALE TOCHT WAARBIJ JE ZO MAAR DOOR DE KLANKEN ZOU KUNNEN VERDWALEN ----
 
  BEKIJK DE FOTO'S VAN DE BEZOEKERS >>   BEKIJK DE VIDEO'S VAN DE BEZOEKERS >>

Op diverse plaatsen rond de Veste vonden op zondag 8 oktober '17 vanaf 14.00 uur allerlei muzikale optredens plaats zoals een koor, coverband, saxofoon-, mondharmonica-, piano- en gitaaroptredens. Deelnemers verzamelden om 14.00 uur bij Café Baarends van waaruit zij in 6 kleine groepjes naar de voorstellingen liepen. Aan de hand van een plattegrond bezocht iedere groep drie van de zes locaties rondom de Oostwest. Op iedere locatie werd drie keer opgetreden en ieder optreden duurde ongeveer een half uur. De spetterende afsluiting om 16.30 uur was ook bij Café Baarends en werd verzorgd door Woodworks.

Dit evenement was UITVERKOCHT

 

ARTIESTEN

* Café Baarends
Ontvangst om 14.00 uur. De aanwezigen worden in 6 groepen verdeeld van max. 20 personen. Iedere groep loopt een eigen route door het park naar de 6 locaties.
En na een half uur weer naar een volgend optreden.
A Peter Wessel (website)
Deze Goese troubadour zal u verrassen met zijn bijzondere liedjes. Met zijn gitaar in de hand zingt Peter eigentijdse nummers in het Zeeuws.
B Dik Hollenberg
Op zijn saxofoon brengt Dik verschillende klassieke en blues nummers. Een heel bijzondere plaats in de open lucht met een bijzondere akoestiek.
C De Vestezingers
U zal worden verrast door dubbelkwartet de ”Vestezangers” met vrolijke en sfeervolle vocale muziek van Saint-Saëns tot Billy Joel. Calme des nuits en Stemning bezingen de serene rust, die op de wallen rondom de Veste kan heersen. In The nightingale gaat het over de vogels, die het publiek tijdens hun wandeling ongetwijfeld zal horen. Er zijn twee liefdesliedjes uit de 16e eeuw en een Lullabye tot slot van dit gevarieerde concrete.
D

Betty Mulders
Een pianoconcert waar o.a. Chopin en Janacek voorbij komen. In de intieme huiskamer sfeer zal ook Perlman worden verkend met misschien wel een extra klassiek instument.

E Peter van de Korput & Cees de Jonge
Dylan blues, dat is het thema van dit bijzonder ervaren duo. Peter op de mondharmonica en Cees zingt de blues ondersteund met zijn gitaar.
F A Kind of Blue (website)
Jazzy en populaire luistermuziek. Van Fleetwoord Mac tot Norah Jones, van Fairground attraction tot Police. Alles met een eigen sausje en sfeertje. De band bestaat uit Judith Mollenbrok & Yvonne van Casand (zang), Dave Pijpers (bas), Ronald Fiktorie (gitaar), Sander Lootens (toetsen) en Jurgen Wirtz (drums).
* Woodworks (website)
Als spetterende finale speelt de akoestische coverband Woodworks (Marco Blom, Mario Hillebrand & Hans van der werf) om 16.30 uur in Café Baarends.
 
 


UITVERKOCHT!
Inschrijven is niet meer mogelijk,
alle kaarten zijn gereserveerd
.

 

BEKIJK HIER DE FLYER (pdf)

 


 
 
© 2017 wit webdesign.nl